شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۹ | Saturday 27 February 2021

25.11.99تقدیر معاون وزیر علوم از عضو هیات‌علمی برتر در ارتباط با جامعه و صنعت پژوهشگاه مواد و انرژی

دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوحی از دکتر الهام عبدالله زاده عضو هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به‌عنوان" عضو هیات‌علمی برتر در ارتباط با جامعه و صنعت" تقدیر کرد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، همزمان با هفته پژوهش سال جاری، دکتر الهام عبدالله زاده عضو هیات‌علمی پژوهشکده انرژی پژوهشگاه به‌عنوان فناور برتر، انتخاب و در لیست فناوران برتر در ارتباط با جامعه و صنعت، در کتابچه فناوران برتر وزارت علوم قرار گرفت.

در این کتاب که از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همزمان با هفته پژوهش سال 1399 به چاپ رسیده است، با توجه به نیازها و مسائل کشور، معیارهایي همچون مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزي‌هاي ملی و منطقه اي، اجراي قراردادهاي پژوهشی تقاضا محور، ارائه دستاوردهاي مهم و موثر در رفع مشکلات کشور، همکاري با نهادها و صنایع کشور براي بهبود بهره‌وري و کارآیی و ایجاد شبکه‌هاي علمی و تشکل‌هاي تخصصی اثرگذار در امور اجتماعی، اقتصادي و صنعتی، جهت شناسایی اعضاي هیات‌علمی برتر مورد توجه قرار گرفته است.

ضمن تبریک به سرکار خانم دکتر عبدالله زاده، برای ایشان و دیگر همکاران در پژوهشگاه آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.