شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۹ | Saturday 27 February 2021

28.11.99 2در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

بررسی و تبیین سیاستهای اخیر وزارت عتف

جلسه بررسی و تبیین سیاست‌های اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، هیات رئیسه و روسای پژوهشکده‌ها، به‌صورت حضوری و کلیه اعضای هیات‌علمی این پژوهشگاه به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این جلسه دکتر خاوندی با تاکید بر برگزاری جلسات مستمر با اعضای هیات‌علمی و اخذ نظرات و پیشنهادات سازنده آنها، به تغییر نگاه و خواست وزارت عتف از موسسات پژوهشی پرداخت و اظهار داشت: در ارزیابی پژوهشگاه‌ها سهم امتیاز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی از ۷۳ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است و سهم فعالیت‌های فناورانه و ارتباط با جامعه و صنعت جایگزین آن گردیده است.

رئیس پژوهشگاه با اشاره به برخی از سیاست‌های وزارت عتف گفت:  تغییر روش ارزیابی موسسات پژوهشی، لزوم طراحی و ارائه راهکارهای دستیابی به دانشگاه جامعه محور و کارآفرین، هدفمند نمودن پایان نامه‌ها در راستای جامعه و صنعت، تاثیر مثبت تعداد و میزان قراردادها بر ظرفیت پذیرش دانشجو، مصوبه شورای عالی عتف در ارتباط با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور، طرح تعاون بین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی، پیشگیری از تقلب در آثار علمی، پذیرش پژوهشگران پسادکتری، بهره‌مندی از حضور و ظرفیت محققین خارجی و بکارگیری دستیار پژوهشی از جمله سیاست‌های اخیر وزارت علوم می‌باشد.

در ادامه جلسه، معاونین فناوری و پژوهش و تحصیلات تکمیلی به تشریح سیاست‌های مرتبط با حوزه خود پرداخته و اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های موجود را ارائه نمودند.

روسای پژوهشکده‌های انرژی و فناوری نانو و مواد پیشرفته نیز به ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در پژوهشکده‌های مذکور پرداختند.

همچنین در این جلسه تعدادی از اعضای هیات‌علمی، نظرات، سوالات و ابهامات خود را مطرح نموده و در این خصوص گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.