جمعه ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ | Friday 16 April 2021

16.12.99انتشار ویژه‌نامه "جهش تولید" مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی

دکتر سعید رهگذر مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی از انتشار ویژه‌نامه "جهش تولید" مرکز رشد با محوریت معرفی محصولات و خدمات واحدهای فناور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر رهگذر با اعلام این خبر گفت: شماره جدید گاهنامه مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی با عنوان ویژه‌نامه "جهش تولید 1"، در قالب مصاحبه با نمایندگان تعدادی از واحدهای فناور این مرکز که در مراحل مختلف رشد خود هستند، به معرفی زمینه‌های فعالیت واحدها، محصولات، خدمات فناورانه و دانش‌بنیان می‌پردازد.

وی با بیان این‌که دستاوردهای امروز با وجود زیرساخت‌های غنی انسانی و امکانات و تجارب انباشته پژوهشگاه مواد و انرژی، تنها گام اول و قدمی کوچک در مسیری طولانی است، اظهار داشت: پایداری در این مسیر مستلزم تکمیل زنجیره‌های زیست‌بوم فناوری/نوآوری به عنوان مثال ایجاد وزن مناسب برای کارآفرینی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، ایجاد مراکز نوآوری حوزه‌ مواد و انرژی متناسب با نیازهای جامعه، صنعت و فضای کسب و کار، ایجاد ارتباط موثرتر با سرمایه‌گذاران و صندوق‌های نوآوری و شکوفایی می‌باشد.

وی افزود: علیرغم ثبات کمی در سال‌های اخیر و وجود متوسط 25 واحد فناور در مرکز، از بعد کیفی واحدهای فناور موجود فعال‌تر و موفق‌تر از پیش بوده به نحوی که یک چهارم واحدها دانش‌بنیان، و متوسط فروش محصولات هر واحد فناور تنها در ارزیابی نه ماهه اول سال جاری حدود 1500 میلیون ریال می‌باشد که در مقایسه با کل سال 1398 افزایش دو برابری را نشان می‌دهد. این در حالی است که شیوع بیماری کرونا، نوسانات شدید بازار و تحریم های بی‌سابقه، مشکلات متعددی را برای واحدها به وجود آورده ولی با تلاش‌های مضاعف واحدهای فناور و کوشش ستاد برای رفع گوشه‌ای از موانع، فعالیت‌ها با قدرت‌ بیشتر ادامه یافته است.

مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی ابراز امیدواری کرد که ویژه‌نامه حاضر گامی در جهت افزایش هم‌افزایی‌ها، ایجاد حلقه‌های مفقود و تقویت حلقه‌های موجود زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی پژوهشگاه مواد و انرژی، استان البرز و کشور باشد.

علاقمندان می‌توانند برای دریافت نسخه الکترونیکی این گاهنامه اینجا کلیک کنند.