جمعه ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ | Friday 16 April 2021

mercتقدیر معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از اعضای هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژِی به‌عنوان مجریان طرح‌ برگزیده دانشگاهی سال 99

طرح اعضای هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به‌عنوان طرح‌ برگزیده دانشگاهی سال 1399، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجریان طرح‌ برگزیده دانشگاهی سال 1399 پژوهشگاه مواد و انرژی با اهدای لوحی تقدیر کرد.

طرح دکتر ابوالفضل پوررجبیان، دکتر مازیار دهقان و دکتر سعید رهگذر؛ اعضای هیات‌علمی پژوهشکده انرژی پژوهشگاه با عنوان " امکان سنجی، طراحی فنی-اقتصادی و احداث یک سامانه پایلوت فتوولتائیک به ظرفیت 16 کیلووات جهت تامین 20% از مصارف برق ساختمان ستاد اداره آب و فاضلاب کرمانشاه" طرح‌ برگزیده دانشگاهی سال 99 از سوی وزارت علوم، می‌باشد.