جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ | Friday 14 May 2021

malayaبا هدف گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی در زمینه پژوهشی، فناوری و آموزشی؛

تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی پژوهشگاه مواد و انرژی با دانشگاه مالایا امضا شد

سرپرست امور بین‌الملل پژوهشگاه مواد و انرژی از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی پژوهشگاه مواد و انرژی با دانشگاه مالایا در کشور مالزی، با هدف گسترش دوسویه همکاری‌های علمی  بین‌المللی در زمینه‌های پژوهشی، فناوری و آموزشی خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر نیما نادری با اعلام این خبر افزود: این تفاهم‌نامه به همت رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در کشور مالزی و با پیگیری‌های بعمل آمده از سوی واحد بین‌الملل پژوهشگاه مواد و انرژی به مدت 5 سال، منعقد گردید.

وی توضیح داد: این تفاهم‌نامه با محوریت موضوعاتی همچون انجام پروژه‌های بین‌المللی مشترک، تبادل اعضای هیأت علمی و دانشجویان در زمینه فعالیت‌های تحقیقاتی و آموزشی، برگزاری دوره‌های مشترک در مقطع تحصیلات تکمیلی، ایجاد فرصت‌های مطالعاتی، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، وبینار، کنفرانس و کارگاه‌های آموزشی در حوزه مواد پیشرفته و انرژی‌های تجدیدپذیر و دیگر فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی مورد درخواست طرفین، به امضای دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی و پروفسور داتو محمد حمدی عبدالشکور رئیس دانشگاه مالایا رسید.

دکتر نادری با بیان اینکه در سال‌های گذشته نیز مراودات علمی و پژوهشی زیادی با دانشگاه‌های مالزی از طریق انجام پروژه‌های بین‌المللی مشترک، صورت پذیرفته است، در خصوص اجرایی سازی این تفاهم‌نامه ابراز امیدواری کرد.

دانشگاه  مالایا، قدیمی‌ترین و بهترین دانشگاه مالزی و یکی از بهترین دانشگاه ‌های آسیا با موقعیتی برجسته در سطح دنیاست. این دانشگاه در سال 2020 در رتبه‌بندی دانشگاه‌‌های دنیا (QS) در رتبه 70 و در سال 2021 در رتبه 59 قرار گرفت و همچنین نهمین دانشگاه برتر در کشورهای آسیایی شد و از آنجا که مدرک این دانشگاه در تمام کشورهای دنیا ارزشیابی ‌شده و قابل قبول است، یکی از پرطرفدارترین دانشگاه‌ها در مالزی برای دانشجویان خارجی است.

دانشگاه مالایا با تکیه بر تحقیقات فشرده درگستره‌ای از علوم گوناگون در سال 2006، از طرف دولت مالزی به‌عنوان یک مرکز تحقیقاتی شناخته شد و همچنان به صورت بسیار فعال در پروژه ‌های گوناگون تحقیقاتی و صنعتی فعالیت می‌کند. درپی این سیاست، چندین مرکز پژوهشی در این دانشگاه به انجام امور تحقیقاتی با کیفیت عالی اختصاص یافته ‌اند.