دوشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۰ | Monday 26 July 2021

اطلاعيه مربوط به پذيرش دانشجوي دکتری از طريق سهميه استعدادهاي درخشان:

ثبت نام اولیه دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد متقاضی شرکت در دوره دکتری بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی- سال 1400

etelaeye

پژوهشگاه مواد و انرژی درخواست دانش آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد را برای ورود به دوره دکترای بدون آزمون در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 در چارچوب آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری (دانلود آیین‌نامه) در کلیه گرایش‌های رشته مهندسی مواد برای رشته مهندسی مواد و رشته‌های مهندسی پزشکی – بیومواد و مهندسی بافت برای رشته مهندسی پزشکی – بیومواد مورد بررسی قرار می‌دهد.

از متقاضیان محترمی که در بازه زمانی فروردین 98 لغایت شهریور 1400 دانش آموخته شده اند (و یا می‌شوند) تقاضا می‌شود ضمن مطالعه دقیق آیین‌نامه مذکور، تصویر مدارك ذيل را حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 05/16/ 1400 از طریق پست الكترونيكي به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در قالب یک فایل فشرده zip یا rar (دانلود نمونه فایل) و با درج «آزمون دکتری-استعداد درخشان» و نام و نام خانودگی و رشته در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایند. پس از دریافت مدارک از طریق پست الکترونیکی برای متقاضیان حداکثر ظرف مدت 48 ساعت، پیغام رسید ارسال خواهد شد.

مدارک مورد نیاز:

1. تصویر شناسنامه و کارت ملی به همراه مدرک نظام وظیفه (پوشه پرسنلی).
  2. رزومه كامل (CV) شامل مشخصات فردي، تحصيلي و دستاوردهاي علمي در قالب فایل ورد و فایل pdf پیوست فرم شماره 1 (پوشه پرسنلی).
  3. گواهي موقت يا دانشنامه و یا گواهي دانشجوي سال آخر به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي ارشد (پوشه آموزشی).
  4. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي(پوشه آموزشی).
  5. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كاردانی در صورت داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته (پوشه آموزشی).
  6. گواهی تأیید شده رتبه اول تا سوم در رشته / گرایش در مقطع کارشناسی ارشد  (پوشه آموزشی).
  7. رونوشت صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه به همراه چکیده پایان‌نامه (پوشه پایان‌نامه).
  8. مدرک زبان انگلیسی (پوشه مدرک زبان).
  9. توصیه‌نامه مبني بر صلاحيت تحصيل در دوره دكتري، از حداقل دو نفر از استادان قبلي -ترجیحاً مقطع کارشناسی ارشد-(پوشه توصیه‌نامه).
  10. مستندات دستاوردهای پژوهشی شامل چاپ یا پذیرش مقالات در مجلات و ژورنال‌های معتبر علمی – علمی پژوهشی– ترویجی و کنفرانس های معتبر خارجی و داخلی، تالیف یا ترجمه کتاب، ثبت اختراع و کسب جایزه های ملی و بین المللی... مطابق با مطالب درج شده در رزومه علمی (پوشه پژوهشی).
  11. تصویر فیش واريزی به مبلغ 000ر650ر1 ريال به حساب پژوهشگاه مواد و انرژی به شماره حساب IR800100004001020603005264  با شناسه پرداخت 341020681113537000000000000004  نزد بانك مرکزی جمهوری اسلامی {هزینه ثبت نام به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد}. (پوشه رسید پرداخت).

زمان و نحوه مصاحبه: پس از پایان مهلت ارسال مدارک ( روز شنبه مورخ 05/16/ 1400)، جدول زمان‌بندی مصاحبه در وب سایت پژوهشگاه مواد و انرژی (اطلاعیه شماره 2) قرار می‌گیرد.

لازم به ذکر است که مصاحبه به صورت مجازی و در فضای نرم‌افزار  Adobe Connect برگزار می‌شود.