شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ | Saturday 16 January 2021

مراسم تجلیل از دانش آموختگان و خوش آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود پژوهشگاه مواد و انرژی با حضور دکتر سیدمحمدمهدی هادوی رئیس این پژوهشگاه، دکتر میراسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی عضو کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ، این مراسم با سخنرانی میراسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی عضو کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی همراه بود.

در ادامه مراسم از دکتر اعظم موسوی کاشی و دکتر محمد مالک شهرکی دانش آموخته رشته مهندسی مواد، مهندس روشنک اسدی تبریزی فارغ التحصیل رشته مهندسی مواد-سرامیک، مهندس زهرا سهرابی جم فارغ التحصیل رشته مهندسی مواد-نانو مواد و مهندس سمانه کودزری فراهانی فارغ التحصیل رشته مهندسی انرژی های تجدیدپذیر به عنوان رتبه های برتر در بین هم دوره ای های خود تقدیر شد.

همچنین در این آیین، 30 دانش آموخته کارشناسی ارشد در رشته های مهندسی مواد-سرامیک، مهندسی مواد-نانو مواد و مهندسی انرژی های تجدیدپذیر و 15 دانش آموخته دکتری در رشته مهندسی مواد، مدارک پایان دوره تحصیلی خود را دریافت کردند.

در سال تحصیلی جاری، 99 دانشجوی جدید در مقاطع کارشناسی ارشد(82 نفر) و دکتری (17 نفر) در این پژوهشگاه مشغول به تحصیل شدند.

گفتنی است، در حال حاضر این پژوهشگاه دارای 305 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.