سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰ | Tuesday 26 October 2021

نشست شورای راهبردی روسای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی البرز برگزار شد

4C6D34A6 5067 4CCE 9DDF 348450A5EEE5
نشست شورای راهبردی روسای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی البرز با حضور استاندار البرز، مسئولین دانشگاه ها و همچنین پژوهشگاه مواد انرژی در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست روسا و نمایندگان دانشگاهها و مراکز پژوهشی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مجموعه خود به بیان دغدغه ها و انتظارات خود پرداختند.

در این جلسه پژوهشگاه مواد و انرژی نیز پیشنهاد کرد؛ ماموریتهای ملی و استانی به این پژوهشگاه محول شود تا نقش بیشتری در رفع مشکلات منطقه و خدمت به جامعه ایفا نماید. همچنین حمایت معنوی استانداری در تعمیر و تجهیز امکانات و همچنین بهره گیری از اعضای هیات علمی پژوهشی در کارگروه های تصمیم گیر در استان پیشنهاد و درخواست گردید.

دکتر شهبازی استاندار البرز، ضمن تسلیت ایام ماه صفر، با بیان اینکه در پی این جلسات با حضور روسای محترم دانشگاه ها و مراکز پژوهشی بعنوان افراد صاحب فکر و اندیشه، سند ملی آمایش سرزمین تدوین شد، اظهار داشت: این سند بر مبنای علم و تخصص بعنوان نقشه راه استان در مسیر رشد و توسعه تهیه شد.

نماینده عالی دولت در استان البرز با قدردانی از حضور فرهیختگان دانشگاهی و مراکز پژوهشی ، ادامه داد: اکنون دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و بویژه هیات های علمی یک ظرفیت بزرگ و ارزشمند در کنار مدیریت استان استراتژیک البرز هستند.

استاندار البرز گفت: خرسندیم که در استان فضایی حاکم شد که اساتید دانشگاه ها و مراکز پژوهشی بعنوان افراد صاحب فکر و اندیشه، منشا تصمیم گیری و تصمیم سازی باشند.

وی افزود: مهاجرت یکی از دغدغه های البرز است چراکه سالانه بین 60 تا 90 هزار نفر از این طریق به جمعیت البرز اضافه می شود از این رو باید به زوایای مختلف این امر به صورت علمی بپردازیم و چگونگی ایجاد بستر لازم برای ماندگاری جمعیت در سایر استان ها مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر شهبازی گفت: با تلاش ها و تعاملاتی که صورت گرفت، علی رغم موانعی همچون شیوع کرونا و تحریم های ناجوانمردانه موفق شدیم نرخ بیکاری استان را تک رقمی کنیم و طبق آخرین آمارهای مرکز آمار ایران، البرز در نرخ فلاکت نیز در زمره استان های سبز کشور قرار گرفت.وی افزود: باید بستری ایجاد کنیم که دانشگاه ها و مراکز پژوهشی با صنایع ارتباط بهتر و بیشتری داشته باشند از این رو معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری باید مدیران استان بویژه در حوزه اقتصادی را با برنامه ریزی برای حضور در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی موظف کند.

وی خطاب به روسای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان، افزود: در این جلسات ترجیح می دهم بیشتر شنونده باشم چراکه شما افرادی فرهیخته، بروز و صاحب اندیشه هستید بنابراین باید با ارائه راهکارهای نوین، مدیریت استان را به سمت بهره برداری بهتر و بیشتر از علوم روز دنیا سوق دهید.

وی با تاکید بر اینکه بهره برداری از نیروی اندیشه دانشگاهیان و پژوهشگران برای ما افتخار است، افزود:  نباید تنها به مکاتبه و برنامه ریزی های بلند مدت اکتفا کرد بلکه می توان پای کار بود و اقدامات زمان بر را تسریع کرد همانطور که طی این مدت این روند اجرایی شده و نتایج بسیار خوبی نیز در حوزه های مختلف حاصل شده است.