سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰ | Tuesday 26 October 2021

5AC790CE BACD 4303 9609 EE3C8F3E3057به همت دبیرخانه شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار می شود؛

کارگاه بین المللی باتری های لیتیومی

کارگاه بین المللی درخصوص باتری های لیتیومی با همکاری مشترک بنیاد جایزه مصطفی(ص) و شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی (INN)، با حضور متخصصینی از صنعت مربوطه و دانشگاه، سه شنبه 27 مهرماه جاری ساعت 10 صبح به صورت حضوری- مجازی در محل این پژوهشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این کارگاه در پی رسالت های شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی (INN) و با حضور پروفسور رشید یازمی از دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور؛ به عنوان سخنران کلیدی و همچنین دکتر قربان زاده برگزار خواهد شد.  پروفسور یازمی در حوزه کاربرد آندهای گرافیتی در باتریهای لیتیومی و همچنین تحقیقات مرتبط با  باتریهای یون فلورید محققی برجسته بشمار می رود.

همچنین در پایان این کارگاه، نشست تخصصی صنایع باتری کشور با حضور محققین مربوطه برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند از طریق لینک مجازی زیر در این کارگاه شرکت نمایند: