شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | Saturday 4 December 2021

23.8.1400 1پژوهشگاه مواد و انرژی با همکاری معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برگزار می کند:

پيرو امضاي تفاهم نامه بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و پژوهشگاه مواد و انرژي در مردادماه 1400 و تخصيص 10 ميليارد ريال وجه حمايتي به منظور انجام طرح‌هاي فناورانه متخصصان و كارافرينان ايراني خارج از كشور در پژوهشگاه مواد و انرژي، جلسه معارفه و آشنايي با پتانسيل ها و نحوه فعاليت در سامانه همكاري با متخصصان ايراني خارج از كشور (كانكت)، يكشنبه 23 آبان ماه جاری ساعت 11:30 صبح به طور مجازی برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده های فناورانه به داخل کشور و در راستای نیل به اهداف بلند مدت چشم انداز علمی کشور و بهره گیری از ذخایر علمی و حرفه ای سرمایه انسانی خارج از کشور، توسط معاونت توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری و با همکاری دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری، شرکت های فناور و مراکز نوآوری منتخب کشور انجام شده است تا در قالب حمایت از انجام پروژه های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسا دکترا، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه اندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکت های فناور، نظام وظیفه تخصصی و برگزاری سخنرانی و کارگاه های تخصصی، به ارتباط موثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری نماید.

گفتنی است لینک ورود به این جلسه به آدرس زیر می باشد: