يكشنبه ۵ تير ۱۴۰۱ | Sunday 26 June 2022

اطلاعیه دانشجویی:

ارسال مدارک جهت برگزاری مرحله مصاحبه و سنجش علمی آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D.» (نيمه متمركز) پژوهشگاه مواد و انرژی در سال 1401

etelaeye

داوطلب محترم دوره دکتری:

پيرو اطلاعيه سازمان سنجش و آموزش كشور درخواست می‌شود تصویر مدارك ذيل را حداکثر تا آخر وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 03/18/ 1401 از طریق پست الكترونيكي به آدرس  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در قالب یک فایل فشرده zip یا rar (دانلود نمونه فایل) و با درج کلمه «آزمون دکتری» و نام و نام خانودگی و رشته و نوع پذیرش (روزانه، شبانه و یا پژوهش محور) در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایید. پس از دریافت مدارک از طریق پست الکترونیکی برای متقاضیان حداکثر ظرف مدت 48 ساعت، پیغام رسید ارسال خواهد شد.

* کلیه مدارک می بایست به صورت خوانا اسکن شده باشد.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل شناسنامه و کارت ملی (پوشه پرسنلی).
  2. مدرک نظام وظیفه بر اساس مفاد دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور (پوشه پرسنلی).
  3. رزومه كامل (CV) شامل مشخصات فردي، تحصيلي و دستاورد هاي علمي در قالب فایل ورد پیوست فرم شماره 1 (پوشه پرسنلی).
  4. کارنامه اعلام نتیجه اولیه آزمون و کارنامه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور (پوشه کارنامه سنجش).
  5. گواهي موقت يا دانشنامه و یا گواهي دانشجوي سال آخر (فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهای گذرانده) به همراه ريزنمرات دوره كارشناسي ارشد (پوشه آموزشی).
  6. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي (پوشه آموزشی).
  7. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كاردانی در صورت داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته (پوشه آموزشی).
  8. گواهی تأیید شده رتبه اول تا سوم در رشته / گرایش در مقطع کارشناسی ارشد - اختیاری (پوشه آموزشی).
  9. رونوشت صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه به همراه چکیده پایان‌نامه (پوشه پایان‌نامه).
  10. مدرک زبان انگلیسی- اختیاری (پوشه مدرک زبان).
  11. توصیه‌نامه مبني بر صلاحيت تحصيل در دوره دكتري، از حداقل دو نفر از استادان قبلي -ترجیحاً مقطع کارشناسی ارشد-(پوشه توصیه‌نامه).
  12. مستندات دستاوردهای پژوهشی شامل چاپ یا پذیرش مقالات در مجلات و ژورنال‌های معتبر علمی – علمی پژوهشی– ترویجی و کنفرانس های معتبر خارجی و داخلی، تالیف یا ترجمه کتاب، ثبت اختراع و کسب جایزه های ملی و بین المللی... مطابق با مطالب درج شده در رزومه علمی (پوشه پژوهشی).
  13. معرفی نامه / ارائه گواهی از مراجع ذیربط برای داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران و همچنین سهمیه هیأت علمی که به تأیید بالاترین مقام مسئول رسیده باشد (پوشه سهمیه).
  14. تصویر فیش واريزی به مبلغ 000ر000ر2 ريال به حساب پژوهشگاه مواد و انرژی به شماره حساب IR800100004001020603005264 با شناسه پرداخت 341020681113537000000000000004 نزد بانك مرکزی جمهوری اسلامی - هزینه ثبت نام به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد – (پوشه رسید پرداخت).

زمان و نحوه مصاحبه: پس از پایان مهلت ارسال مدارک ( روز چهارشنبه مورخ 1401/03/18)، جدول زمان‌بندی مصاحبه در وبسایت پژوهشگاه مواد و انرژی (اطلاعیه شماره 2) قرار می‌گیرد.

قابل توجه: با توجه به استقبال داوطلبان آزمون دکتری پژوهشگاه در سال 1401، مهلت ارسال مدارک تا تاریخ دوشنبه مورخ 1401/03/23 تمدید شد.