يكشنبه ۵ تير ۱۴۰۱ | Sunday 26 June 2022

با همکاری پارک علم و فناوری البرز؛

اجرای طرح دستیار فناوری در پژوهشگاه مواد و انرژی

8.3.1401 1

تفاهم‌نامه همکاری مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و پارک علم و فناوری البرز در راستای اجرای طرح دستیار فناوری منعقد شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، تفاهم‌نامه همکاری مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و پارک علم و فناوری البرز در اجرای طرح دستیار فناوری در راستای مصوبات و آیین‌نامه ابلاغ شده این طرح از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف ایجاد زمینه‌های مشترک جهت بهره‌مندی از توانمندی‌ها و خدمات متقابل پارک و پژوهشگاه، منعقد و اجرا خواهد شد.

فراهم شدن زمینه فراگیری بخشی از توانایی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بازار کار برای دانشجویان در طول دوران تحصیل، هموار شدن بکارگیری دانشجویان در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در پارک‌های علم و فناور، 6 ماه فرصت کارآموزی در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، کسب امتیازات گوناگون توسط شرکت‌های فناور از سمت پارک علم و فناوری و فرصت انتخاب رایگان و هوشمند مدیران و کارکنان آینده شرکت‌ها از دانشجویان مستعد و واجد شرایط، از جمله مهمترین اهداف این طرح است.

در راستای بهبود توانمندی دانشجویان در حوزه مهارت‌های مرتبط با کسب و کار و توسعه فردی که بهتر است یک دانشجو در طی دوران تحصیل فراگیرد، علاوه بر فراگیری بعضی از این مهارت‌ها ضمن برنامه‌های دستیاری آموزشی و پژوهشی و بسیاری از توانایی‌ها حین انجام پایان‌نامه‌های دانشجویی، لازم است دانشجویان مهارت‌های مرتبط با کارآفرینی، کار تیمی، دانش تجاري و پیشگامی در عرصه فناوری و نوآوری را آموزش ببینند.

طرح حاضر تحت عنوان «طرح دستیار فناوری» با راهبری و هدایت دو نهاد دانشگاه و پارک های علم و فناوری در هر استان برنامه‌ریزی شده است. این طرح بر اساس هدایت هدفمند آموزه‌های دانشجویان در راستای استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی جهت شکل‌گیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین و ایجاد انگیزه و حس امید و نشاط و القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان و با هدف تربیت نیروی متخصص تنظیم و برنامه‌ریزی شده است.

سامانه حاضر با همکاری پارک‌های علم و فناوری به‌منظور تجمیع اجزای این اکوسیستم و ارائه درخواست‌ها طراحی و راه اندازی شده است.

گفتنی است، مخاطبان این طرح دانشجویان در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا با روزمه معتبر هستند و گواهی پایان دوره دستیاری فناوری به دانشجویان موفق در این طرح اعطا می گردد، واحدهای فناور در صورت به کارگیری نیروهای دانشجویی از تسهیلات و سایر حمایت های مورد نظر برخوردار می شوند.

دانشجویان و واحدهای فناور می‌توانند برای ثبت‌نام تا پایان ۲۰ خردادماه سال جاری به سامانه دستیار فناوری به نشانی www.parkintern.ir مراجعه کنند.