دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۸ | Monday 22 July 2019

مدیر کمپانی سوپات آلمان از پژوهشگاه مواد و انرژی بازدید کرد

دکتر ماکس یان مدیر کمپانی آزمایشگاهی سوپات آلمان طی بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی با تعدادی از مدیران این پژوهشگاه درخصوص انتقال تکنولوژی و تامین تجهیزات آزمایشگاهی گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست دکتر نیما نادری مسئول روابط بین الملل این پژوهشگاه به معرفی پژوهشگاه و پژوهشکده های آن و همچنین امکانات آنها جهت ایجاد همکاری بین المللی پرداخت.

در ادامه دکتر ماکس یان به معرفی شرکت خود و همکاری های این شرکت با دانشگاههای ایران پرداخت.

وی همچنین در خصوص محصول نهایی کمپانی سوپات تحت عنوان میکروسکوپ الکترونی متصل به نرم افزارخودکار تحلیل تصویر و ارزیابی توزیع ذرات کهعملکردی بسیار دقیق در اندازه گیری، آنالیز، تهیه تصویر ذرات و انتقال تصاویرذرات معلق در مایعات و گازها را به صورت همزمان دارد، پرداخت.

همچنین دکتر یحیی پالیزدار، مشاور رياست در امور تحصيلات تكميلي در خصوص پتانسیل پژوهشگاه جهت تعامل با موسسات و شرکت های بین المللی و همچنین چگونگی اجرایی کردن اینگونه تعاملات، نکات مهمی را خطرنشان کرد.

در این نشست، دکتر محمدجواد اشراقی سرپرست مركز خدمات آزمايشگاهي و آناليز، بر اهمیت خدمات پس از فروش کمپانی های سازنده تجهیزات آزمایشگاهی جهت نگهداری و تعمیرات این دستگاه ها تاکید کرد.

گفتنی است، در پایان دکتر ماکس یان از آزمایشگاه های این پژوهشگاه بازدید کرد.

گفتنی است، در پایان دکتر ماکس یان از آزمایشگاه های این پژوهشگاه بازدید کرد.