جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷ | Friday 22 February 2019

مراسم بزرگداشت استاد دکتر مضطر زاده با حضور وزیر علوم در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار می شود

مراسم تجلیل از استاد دکتر مضطر زاده معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان کشوری و استانی و روسای دانشگاه ها و پژوهشگاه ­های کشور، 24 اسفند ماه جاری ساعت 9 صبح در محل سالن شهید بیات پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، dr.moztarzadeپژوهشگاه مواد و انرژی طی مراسمی از استاد دکتر فتح الله مضطرزاده که بیش از دو دهه از عمر گرانبهای خویش در طی سال های 1362 تا 1385را در هدایت تحسین برانگیز مدیریت این پژوهشگاه صرف نموده است، تجلیل به عمل می آورد.

گفتنی است، دکتر فتح الله مضطر زاده هم اکنون معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و استاد دانشکده مهندسي پزشکي دانشگاه صنعتي اميرکبير و همچنین عضو پیوسته فرهنگستان علوم است و از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست دانشگاه گيلان، معاونت پژوهشي دانشگاه شهيد بهشتي، معاونت دانشگاه تربيت مدرس، ریاست پژوهشگاه مواد و انرژي، معاونت پژوهشي وزارت فرهنگ و آموزش عالي، ریاست کميسيون صنعت شوراي پژوهش هاي علمي کشور و ریاست انجمن شيمي و مهندسي شيمي ايران اشاره کرد.