دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

چاپ کتاب "نظريه هايي در مورد دياگرام فازهاي دوتايي و توپولوژي شيب آنها" به زبان انگلیسی در پژوهشگاه مواد و انرژی

3.7.95کتاب تالیفی نظريه هايي در مورد دياگرام فازهاي دوتايي و توپولوژي شيب آنها تحت عنوان :

Theories on binary phase diagrams and topology of their slopes توسط دکتر مازیار صهبا یغمایی عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به زبان انگلیسی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر صهبا یغمایی مولف این کتاب در این خصوص گفت: مخاطبان اين كتاب علاقمندان و محققين در رشته هاي مواد، نانو، بيو-مواد، شيمي، فيزيك، رشته هاي مهندسي و حتي مخاطبان عام در باب فلسفي قوانين ترموديناميك مي باشند.

وی افزود: اين كتاب ساختار درسي يا به اصطلاح text-book نداشته و شامل نظريه ها و معادلات جديد اینجانب بر اساس دياگرام فازهاي دوتايي در زمينه ترموديناميك مواد، مفهوم تعادل (به صورت عام)، انتروپي، تغيير حالات ماده يا همان استحاله فازي (چه از نوع اول و چه در درجات بالاتر آن)، پديده هاي بحراني در رخدادهاي تعادل فازي و بسياري موارد ديگر مي باشد. به همين دليل، اين كتاب تنها جلد اول Volume-1 از اين سري كتابهاست كه نظريه ها و اكثر معادلات درج شده در اين كتاب (جلد اول) براي اولين بار ارائه و چاپ شده اند.

مولف کتاب ضمن دعوت از تمام همكاران، محققين و دانشجوياني كه علاقمند به كار بر روي موضوعات مشابه هستند، جهت همکاری، خاطرنشان کرد: تنها بعضي از موضوعاتي كه در مباحث (جلدهاي بعدي اين سري كتابها) بايد به آنها پرداخت مي توانند شامل: مدل سازي نظريه هاي مطرح شده در جلد اول در تناقض با مدلهاي كلاسيك، بررسي دياگرام فازهاي دوتايي و بعدا چندتايي در ابعاد نانو (به بيان ديگر بررسي تاثير ابعاد، شكل و انحناء سطح ماده)، تداخل و يا ادغام دياگرام فازهاي سطحي بر (يا درون) دياگرام فازهاي حجمي يا همان بالك ماده (بررسي تاثير سطح)، و البته بسياري موضوعات مشابه باشند، كه به علت كلي بودن موضوعات و علوم مرتبط با آن حتما نيازمند ايده و نگاه علوم متفاوت همچون شيمي، فيزيك، مواد، ‌نانو مواد و بيو مواد خواهند بود.

گفتنی است، كتاب فعلي (جلد اول) که هم اكنون از چاپ اول آن نزديك به 100 نسخه باقي مانده است، در آزمايشگاه ارزيابي و خواص، روبروي دفتر پژوهشكده سراميك پژوهشگاه (راهروي سايت دانشجويي، قبل از سايت)، نزد خانم مهندس نعمتي، داخلي 364) در ساعات اداري قابل تهيه مي باشد.