شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | Saturday 18 November 2017

کسب رتبه سوم پژوهشگاه مواد و انرژی در آخرین رتبه بندی ISC

بر اساس شاخص های رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و معیارهای علم سنجی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، پژوهشگاه مواد و انرژی پس از پژوهشگاه های دانش های بنیادی و پلیمر و پتروشیمی در رتبه سوم قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه، سایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در آخرین مرحله از رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشورهای جهان اسلام با بررسی های مختلف در زمینه تولیدات مقالات، چاپ کتب، ثبت اختراع و ابداعات تجاری سازی دانش های فنی کسب شده، فهرستی از برترین های دانشگاه ها و موسسات آموزشی پژوهشی کشور را منتشر نمود.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یا به اختصار ISC (Islamic Word Science Citation Center یک موسسه اطلاع رسانی علمی است که در صدد تجزیه و تحلیل معیارهای علم سنجی کشورهای اسلامی می باشد.
گفتني است، ایران با تولید ISC بعد از کشور آمریکا که 60 سال در مطالعات استنادی تجربه دارد و نیز بعد از کشور هلند سومین نظام استنادی جهان را پایه گذاری کرده است.

isc201