چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ | Wednesday 18 October 2017

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی: پژوهشگاه تلاش خواهد کرد تا بیش از پیش در مسیر خود؛ توسعه علم و فناوری کشور و خدمت به جامعه قرار گیرد

22.3.96 1دکتر سید محمدتقی صالحی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در دیدار و گفتگو با کارمندان غیر هیات علمی که در سالن شهید عضدی پژوهشگاه برگزار شد، گفت: پژوهشگاه با بازنگری در اهداف، روش و فعالیت های خود بیش از پیش می کوشد تا در مسیر خود؛ توسعه علم و فناوری کشور و خدمت به جامعه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر صالحی در ابتدای این جلسه ضمن معرفی دکتر سید محمد زهرایی به عنوان معاون اداری، مالی و پشتیبانی جدید و قدردانی از زحمات دکتر بهنام قادر، اظهار داشت: ما در حال ایجاد زیرساخت های لازم جهت تبدیل پژوهش به فناوری هستیم و نیاز به همکاری همه اعضای هیات علمی و کارکنان غیر هیات علمی داریم تا بتوانیم کارهای بزرگتری انجام دهیم.

دکتر صالحی افزود:  هدف ما این است تا با ارتقای وضعیت پژوهشگاه از لحاظ پژوهشی، بودجه ای و درآمدی؛ جذب منابع و فعالیت ها، وضعیت رفاهی کارمندان و اعضای هیات علمی را فراهم کنیم.

رئیس پژوهشگاه ادامه داد: با همکاری همه اعضاء به عنوان خانواده پژوهشگاه بطور یکدست و یکرنگ و شاخص های معین می توانیم پژوهشگاه را به یک برند بین المللی برسانیم .

وی هدف اصلی را ارتقاء پژوهشگاه و ایجاد بازار برای محصولات پژوهشگاه عنوان کرد و گفت: پژوهشگاه یک مرکز پژوهشی است که هدف آن تنها پژوهش و فناوری و تبدیل آن به محصول و تولید انبوه است تا روانه بازار شود.

دکتر صالحی با بیان اینکه این پژوهشگاه پتانسیل بسیار بالای علمی و تجهیزاتی دارد و می تواند برند خوبی باشد و کارایی بالایی داشته باشد، گفت: باید منابع را با بهره وری بیشتری استفاده کنیم تا بتوانیم منافع ملی برای کشور داشته باشیم.

وی ادامه داد: برای رسیدن به موفقیت در اهداف پژوهشگاه، باید دست به دست هم دهیم تا کارها با هماهنگی و پشتیبانی یکدیگر انجام شود.

گفتنی است، کارمندان در این جلسه به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند و یشنهاداتی را ارائه دادند.