چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ | Wednesday 18 October 2017

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی از ایجاد صندوق گرنت اساتید در این پژوهشگاه خبر داد

22.3.96 2دکتر سید محمدتقی صالحی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در نشستی با اعضای هیات علمی این پژوهشگاه از ایجاد صندوق گرنت اساتید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر صالحی در این نشست با بیان این مطلب افزود: در سال جاری سیستم بودجه و مالی پژوهشی پژوهشگاه تفکیک می شود و برای هر یک از اعضاء مبلغی در صندوق گرنت اساتید در نظر گرفته می شود تا اعضای هیات علمی با مدیریت خود برنامه ریزی کرده و به اهداف قابل تجاری سازی پژوهش های خود برسند.

وی گفت: خروجی این صندوق پژوهش و فناوری که خود اعضاء آن را مدیریت خواهند کرد، تولید ثروت از علم و دانش است.

وی همچنین بر کار تیمی تاکید کرد و گفت: اعضای هیات علمی می بایست با توجه به نوآوری ها و پروژه های بزرگ خود، گروه های پژوهشی تشکیل دهند و همکاران، کارمندان و دانشجویان را با خود همراه کنند.

در ادامه این جلسه دکتر کوروش شیروانی معاون پژوهشی نیز با ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های این معاونت در خصوص این صندوق توضیحاتی را ارائه نمود.

همچنین دکتر بهنام قادر معاون اداری، مالی و پشتیبانی سابق، گزارش عملکرد این معاونت را ارائه کرد.

گفتنی است، دکتر سید محمد زهرائی به عنوان معاون اداری، مالی و پشتیبانی جدید معرفی شد.