دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

دعوت دانش آموخته دکتری پژوهشگاه مواد و انرژی به نشست برندگان نوبل با دانشمندان جوان

23.3.96 1دانش آموخته دکتری پژوهشگاه مواد و انرژی برای شرکت در نشست سالانه «لیندا» در آلمان در فهرست ۴۰۰ دانشمند جوان برتر ۲۰۱۷ قرار گرفت و به این نشست علمی دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر مائده رمضانی دانش آموخته دکترای نانوشیمی پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته پژوهشگاه مواد و انرژی قرار است در شصت و هفتمین نشست سالانه برندگان نوبل با دانشمندان جوان (Lindau Nobel Laureate Meeting) که ۲۵ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۷ در شهر لیندای آلمان برگزار می شود شرکت کند.

در این نشست یک هفته ای، نوبلیست ها به ارائه نتایج تحقیقات خود پرداخته و جلسات بحث و بررسی برای محققان جوان در گرایش های مختلف تشکیل خواهد شد.
نشست مذکور هر ساله به یک رشته مرتبط به جایزه نوبل اختصاص دارد که از سال ۱۹۵۱ میلادی توسط دو فیزیکدان به منظور تبادل اطلاعات علمی پایه گذاری شد.

شصت و هفتمین سال برگزاری این نشست به رشته شیمی اختصاص دارد که تاکنون ۳۰ نفر از برندگان جایزه نوبل حضور خود را در این کنفرانس اعلام  کرده ‌اند.

گفتنی است، دکتر رمضانی دکترای خود را در اسفند ماه 1394 در رشته نانوشیمی و تحت راهنمایی اساتید پژوهشگاه؛ دکتر محمدرضا واعظی و دکتر اصغر کاظم زاده کسب نمود.