سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | Tuesday 22 August 2017

بازدید هیئت عالی رتبه پاکستانی از پژوهشگاه مواد و انرژی

7.5.96 4فضل عباس ماکن معاون و دبیر فدرال وزارت علوم و فناوري پاکستان، نوید زمان رئیس دانشگاه ملي علوم و فناوري پاکستان (INSTP) و راحیل قمر رييس پژوهش، نوآوري و تجاري سازي - موسسه فناوري اطلاعات - كميسيون علوم و فناوري توسعه پايدار جنوب ( COMSATS )، طی بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی، با جمعي از مسئولين پژوهشگاه به رياست دکترمحمدرضا رحيمي پور رئيس دفتر رياست، روابط عمومي و امور بين الملل و سرپرست مركز رشد دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این بازدید به درخواست کامستک از شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی و به منظور آشنایی با توانمندی های ایران در زمینه علم و فناوری و انتقال فناوری، تاسیس و توسعه پارک های علم و فناوری در پاکستان و انجام پروژه های مشترک صورت گرفت.

هیئت عالی رتبه پاکستاني طي توضيحات ارائه شده از سوي مسئولين پژوهشگاه، با اهداف، ماموريت و چشم انداز پژوهشگاه و محورهاي تحقيقاتي چهار پژوهشكده نيمه هاديها، سراميك، انرژي و نانو، امور بين الملل، شبكه INN، معاونت پژوهشي و مركز رشد، آشنا شدند و به بحث پيرامون زمينه هاي تعامل بين المللي نظير تبادل دانشجو و استاد، پروژه هاي مشترك و توانمندي هاي مركز رشد پرداختند.

گفتنی است، در پایان این دیدار، طي بازديد از ساختمان سبز و آزمایشگاه های پژوهشگاه، توضيحات مبسوطي از توانمندي هاي پژوهشگاه ارائه شد.

7.5.96 1