سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶ | Tuesday 26 September 2017

کسب مجوز دانش بنیان توسط شرکت توسعه تجهیزات آزمون های پیشرفته مواد و پوشش ایران از واحدهای فناور مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی

شرکت توسعه تجهیزات آزمونهای پیشرفته مواد و پوشش ایران مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به دریافت مجوز دانش بنیان به مدت 2 سال از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت­ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا شد. این شرکت می­تواند به مدت 2 سال از تسهیلات قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری و اختراعات استفاده نماید. مدیر عامل این شرکت خانم مهندس وکیلی فرد از اعضای هسته پوشش های سرامیکی و از فارغ التحصیلان پژوهشگاه می­باشند. زمینه کاری این شرکت طراحی و ساخت دستگاه برنز رینگ بوده که در صنایع مختلفی مانند هوا فضا و صنایع دفاعی و توربین­های گازی و ...کاربرد دارد. محصول این شرکت می­تواند در مراکز تحقیقاتی بعنوان یکی از تجهیزات مورد استفاده در خصوص آزمون­های دما بالا در حوزه مهندسی سطح مورد استفاده قرار گیرد. این شرکت در شهریور ماه 1394 در مرکز رشد جذب شده و در آذرماه سال 1395 مجوز ورود به دوره رشد را دریافت نموده و اکنون بعنوان یکی از واحدهای فعال در حوزه پوشش و مهندسی سطح مشغول به فعالیت می­باشد.

بدین وسیله از زحمات و تلاش های بی وقفه تیم کاری فعال در این واحدفناور قدردانی می گردد و جهت اخذ این مجوز به همکاران این شرکت تبریک و تهنیت عرض می شود.

aaa.jpg