چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ | Wednesday 18 October 2017

سیزدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی ایران، آذر ۹۶ در پژوهشگاه مواد و انرژی

15.7.96 1سیزدهمين سمينار سالانه الكتروشيمي ایران با مشارکت انجمن الكتروشيمي ايران و پژوهشگاه مواد و انرژی در تاریخ 1 و 2 آذر ماه 1396 در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، كليه اساتيد دانشگاه ها، محققين و پژوهشگران، دانشجويان دكتري و كارشناسي ارشد رشته هاي شيمي، مهندسي شيمي، مواد، برق و الکترونیک، صنعتگران و ساير علاقه مندان به زمينه هاي مختلف الكتروشيمي براي شركت در اين سمينار علمي می توانند با ارسال مقالات خود از 1 شهریور ماه لغايت 1 آبان ماه 1396 در زمينه هاي مختلف محورهاي سمينار از طريق مراجعه به سايت دبير خانه سمينار به آدرس: www.iranecs.ir در این سمینار شرکت نمایند.

گردهمايي بزرگ اساتيد، پژوهشگران، صنعتگران، دانشجويان تحصيلات تكميلي و ساير علاقه مندان در زمينه هاي مختلف الكترو شيمي در سطح كشور، ايجاد هم افزايي فعاليت هاي پژوهشي كشور در راستاي بومي سازي و ارتقاي الكتروشيمي در كشور، ترويج تحقيقات بنيادي، كاربردي و توسعه اي در زمينه هاي مختلف الكتروشيمي، بهره گيري از دانش فني، تبادل اطلاعات و تجارب بين متخصصين، پژوهشگران و صنعتگران عرصه الكتروشيمي، گسترش ارتباط مراكز دانشگاهي و پژوهشي با صنايع مرتبط از جمله اهداف این سمینار می باشد.

گفتنی است، سیزدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی ایران مورد تائید ستاد نانو برای دریافت حمایت تشویقی پایان نامه های مرتبط با فناوری نانو در سال 1396 اعلام شده است. همچنین مقالات برگزیده این سمینار در 3 مجله انگلیسی زبان علمی - پژوهشی چاپ خواهد شد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس وب سایت این سمینار : http://conf.isc.gov.ir/13thecsi مراجعه نمایند.