دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

حضور پژوهشگاه مواد و انرژی در دومین نمایشگاه دستاورد‌های مدیریت سبز در دانشگاه‌ها

16.7.96 2پژوهشگاه مواد و انرژی با ارائه دستاوردهای خود در زمینه انرژی‌ های تجریه‌ پذیر، بهینه ‌سازی مصرف انرژی، مدیریت آب و پساب، مدیریت پسماند، در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز که با حضور دکتر سیدضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز به کار کرد، شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این نمایشگاه چهار روزه با هدف معرفی و ارائه دستاوردهای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی ایران در حوزه مدیریت سبز برگزار شده است.

در این نمایشگاه ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش می گذارند.

گفتنی است، نخستین نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز، بهمن ماه سال گذشته نیز در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شده بود.