دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

تقدیر از پیشکسوتان حوزه الکتروشیمی در سیزدهمین سمینار الکتروشیمی در پژوهشگاه مواد و انرژی

1.9.96 2در سمينار الكتروشيمي امسال که با مشارکت انجمن الكتروشيمي ايران و پژوهشگاه مواد و انرژی و با حضور پژوهشگران و اساتید این حوزه در سالن شهید بیات موحد این پژوهشگاه در حال برگزاری است، از پروفسور جهانبخش رئوف و پروفسور سوسن روشن ضمیر تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، پروفسور جهانبخش رئوف دارای دکترای تخصصی شیمی تجزیه - الکتروشیمی تجزیه ای دانشگاه تبریز است که در حال حاضر استاد دانشگاه مازندران، بابلسر می باشد و عنوان دانشمند برگزیده یک درصد ISI از 2012 تاکنون  را در کارنامه افتخارات خود دارد.

پروفسور سوسن روشن ضمیر نیز دارای دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی، شریف رییس  پژوهشكده سبز (انرژي و محيط زيست) دانشگاه علم و صنعت ایران است و دانشمند یک درصد برتر دنیا براساس آخرین اعلام پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون _ رویتر می باشد.

گفتنی است، سیزدهمین سمینار الکتروشیمی ایران تا فردا 2 آذرماه جاری ادامه دارد.