دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

بازدید دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو از پژوهشگاه مواد و انرژی

11.9.96 3دکتر سعید سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو و هیات همراه طی بازدید از تجهیزات و دستاوردهای پژوهشگاه مواد و انرژی با دکتر محمدتقی صالحی رئیس و دیگر مسئولین این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست دکتر صالحی ضمن خوش آمدگویی، به فعالیت های پژوهشگاه اشاره کرد و خواستار تعامل بیشتر مابین پژوهشگاه و ستاد توسعه فناوری نانو شد.

در ادامه دکتر محمدرضا رحیمی پور رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل و سرپرست مرکز رشد پژوهشگاه، به معرفی اجمالی پژوهشگاه، اقدامات و چشم انداز آن و نیز فعالیت های مرکز رشد و شرکت های دانش بنیان پرداخت.

دکتر سرکار نیز ضمن ابراز خرسندی از این بازدید، اقدامات پژوهشگاه را در راستای رفع نیازهای جامعه و صنعت پراهمیت دانست و گفت: این پژوهشگاه باید با نگاه بین المللی و فراتر از موسسات داخلی گام برداشته، شاخص های خود را بر اساس توانمندیها، تعریف و بر اساس آن حرکت کند.

وی خاطر نشان کرد: پژوهشگاه با توجه به رسالت خود می بایست هر چه بیشتر با صنعت تعامل داشته باشد و نیز با توجه به این که نوآوری و فن آوری خوراک صنعت است، نیازهای آن را شناسایی کند.

مهمانان همچنین از ساختمان سبز و نمایشگاه دائمی فناوری و تجهیزات پژوهشگاه بازدید و با توضیحات صاحبان طرح ها و ایده ها و نیز واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه، آشنا شدند.

11.9.96 2