دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

جشن روز دانشجو، ميلاد با سعادت رسول اكرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد

13.9.96 4به همت شوراي صنفي دانشجويان پژوهشگاه مواد و انرژی مراسم جشنی به مناسبت روز دانشجو، ميلاد با سعادت رسول اكرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور مسئولین این پژوهشگاه در سالن شهید بیات موحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر محمدرضا رحیمی پور رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل و همچنین دكتر سيدمحمدعلي بوترابي از دانشگاه علم و صنعت ؛ استاد منتخب انجمن علمي ريخته گري و مهندسي متالوژي ايران، در این مراسم سخنرانی کردند.

این جشن با اجرای تئاتر، شعرخوانی و برگزاری نظرسنجی درخصوص دانشجویان و اساتید و مسابقه همراه بود.

همچنین در پایان مراسم از دانشجویان برتر در رشته تحصیلی خود، با اهدای لوحی، تقدیر شد.

13.9.96 6

13.9.96 5