سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ | Tuesday 23 October 2018

امضای تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشگاه مواد و انرژی و سازمان جهاد دانشگاهی یزد

6.10.96 2تفاهم نامه همکاری در زمينه‌های آموزشی، پژوهشی و خدمات تخصصی به منظور توسعه و تحکیم همکاری‌ها و فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی و در جهت استمرار آن، به امضای دکتر علیرضا کلاهی معاون فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی و مهندس سيدحسين ميرحسينی معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، استفاده مشترک از توان آموزشی و پژوهشی برای برگزاری دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی و راه‌اندازی رشته‌های جدید آموزشی به منظور توسعه رشته‌ها و دوره‌های تخصصی مرتبط با نیازهای فناوری کشور و نیز استفاده از متخصصان و اعضای هيات علمی برای همکاری مشترک علمی در قالب انجام طرح‌های پژوهشی بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای و راهبردی در زمینه موضوعات علمی تحقیقاتی و فناوری از موضوعات مطرح شده در این تفاهم نامه است.

همچنین همکاری مشترک در طراحی و برگزاری همایش‌ها، كارگاه‌ها و نشست‌های علمی و تخصصی، همكاری مشترک در ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه موضوعات علمی تحقیقاتی و فناوری، همكاری طرفین در زمینه توليد محتواهای علمی، شامل چاپ و انتشار کتب و مقالات تخصصی، همكاری طرفين در ارائه خدمات تخصصی و آزمايشگاهی به يكديگر و استفاده از منابع علمی و كتابخانه‌ای و بانك‌های اطلاعاتی علمی، فراهم نمودن امکان انجام بازدیدهای علمی تحقیقاتی اساتید و دانشجویان از جهاد و پژوهشگاه و همكاری در هدايت پايان نامه‌های تحصيلی تحصیلات تکمیلی به سمت نيازهای تحقيقاتی صنعت از دیگر موارد قید شده در این تفاهم نامه می باشد.

گفتنی است، این تفاهم‌نامه که در 2 نسخه و هفت ماده تنظيم شده است، از تاریخ امضاء و مبادله به مدت سه سال اعتبار دارد و مبنای انعقاد قرارداد کلیه قراردادهای بعدی مرتبط با آن خواهد بود و در صورت تمایل طرفين قابل تمدید می باشد.