جمعه ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ | Friday 20 April 2018

سخنرانی عضو هيات علمي دانشگاه مالزي با عنوان "پديده جزيره حرارتي در مناطق شهري" در پژوهشگاه مواد و انرژی

10.10.96 11دكتر نسیرین آقامحمدي عضو هيات علمي دانشگاه مالایا (UM) مالزي در حضور اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی درخصوص "پديده جزيره حرارتي در مناطق شهري" سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دكتر آقامحمدي درخصوص پروژه در حال انجام خود در دانشگاه مالایا با عنوان "پديده جزيره حرارتي در مناطق شهري" سخنرانی کرد و به موضوعاتی همچون محیط زیست، ریزگردها، آلودگی هوا و راه های برطرف کردن آن پرداخت.

وی معتقداست مشابهت این موضوعات در شهر کوالالامپور و کلان شهرهای ایران می تواند زمینه همکاری در چنین پروژه هایی را بین دو کشور فراهم کند.

در این راستا قرار است پروژه دکتر فرح سادات هالک عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی این پژوهشگاه با موضوعیت آلودگی هوا با همکاری این عضو هيات علمي دانشگاه مالایا انجام گردد.

در ادامه همچنین، جلسه ای با حضور دکتر محمدرضا رحیمی پور رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر رحیمی پور ضمن عرض خیرمقدم به دكتر آقامحمدي، به تاریخچه تاسیس پژوهشگاه مواد و انرژی اشاره کرد و فعالیت های پژوهشگاه را تشریح نمود.

وی خواستار همکاری در خصوص تعدادی از پروژه ها و پروپوزال های مشترک پژوهشگاه با دانشگاه مالایا شد که در این خصوص نقطه نظرات و راهنمایی های لازم انجام شد.

دكتر آقامحمدي نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در پژوهشگاه، همکاری های بیشتر بین المللی بویژه ارتباط با پژوهشگاه مواد و انرژی در زمینه های مربوطه را مهم دانست و جهت هر گونه همکاری با اعضای هیات علمی پژوهشگاه در دانشگاه های مالزی و رایزنی های لازم، اعلام آمادگی کرد.