سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ | Tuesday 23 October 2018

استاندار البرز بر استفاده از پتانسیل پژوهشگاه مواد و انرژی در استان تاکید کرد

20.10.96 2دکتر محمدعلی نجفی استاندار البرز در بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی بر استفاده از پتانسیل مراکز علمی و پژوهشگاهی به ویژه پژوهشگاه مواد و انرژی در سطح استان و نیز کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر نجفی در نشستی که با حضور دکتر محمدتقی صالحی رئیس ، مدیران و اعضای هیات علمی این پژوهشگاه و مدیران استان برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر جامعه ما با توجه به شرایط نوین زندگی در دنیا نیاز به راهکارهایی جهت بهبود زندگی مردم دارد که با توجه به این، می بایست از فرصت هایی که داریم استفاده کنیم تا به این مهم دست پیدا کنیم.

وی افزود: در این راستا وجود پژوهشگاه مواد و انرژی و زمینه های فعالیت آن نظیر نانو فناوری فرصتی است که اگر از آن استفاده نکنیم غافل خواهیم ماند .

استاندار البرز با اشاره به برنامه استراتژی پژوهشگاه گفت: ما باید پاسخگوی مردم باشیم و یکی از نگرانی های ما ایجاد شغل می باشد که می بایست در جهت اشتغال زایی همفکری و همکاری داشته باشیم.

دکتر نجفی ادامه داد: در این خصوص مدیران استان را مکلف می کنیم تا ارتباط خود را با پژوهشگاه حفظ کنند و در پروژه هایی که بتواند برای مردم و جامعه مفید و موثر واقع شود همکاری لازم را داشته باشند.

وی گفت: در بحث مواد و مهندسی پزشکی نیز در این پژوهشگاه فرصت هایی بدست آمده که باید از آن استفاده کنیم.

دکتر نجفی اظهار داشت: پژوهشگاه می تواند پروپوزال های مرتبط با برنامه های توسعه ای استان را اعلام کند تا استانداری از آنها پشتیبانی و حمایت کند.

گفتنی است، بازدیدکنندگان از دستاوردهای واحدهای فناور مرکز رشد، پژوهشکده ها، آزمایشگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی و ساختمان سبز این پژوهشگاه بازدید بعمل آوردند.