چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ | Wednesday 18 July 2018

دومین جشنواره تولیدات علمی اساتید البرز در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد

این جشنواره با همکاری سازمان بسیج اساتید و پژوهشگاه مواد و انرژی، و با حضور مسئولین و اساتید استان البرز در سالن شهید بیات موحد این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر محمدرضا رحیمی پور دبیر این جشنواره و رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل و سرپرست مرکز رشد پژوهشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، یاد و خاطره شهید بیات موحد را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: شهید بیات موحد که این سالن به نام وی نامگذاری شده است، تنها استاد بسیجی شهید استان البرز است که هنوز هم مفقود الاثر می باشد.

دکتر رحیمی پور با اشاره به حضور دانشگاه های استان البرز در این جشنواره گفت: ما انتظار همکاری بیشتری از دانشگاه های مطرح استان داریم چرا که دانشگاه ها محل تولید علم  و تبدیل آن به فناوری هستند و با حضور موثرتر در این چنین جشنواره ها می توانند کمک بزرگی برای اقتصاد کشور باشند.

وی افزود: ما می بایست برنامه ها ی اجرایی خود را بر اساس اسناد بالادستی از جمله نقشه جامع علمی کشور و سیاست های کلی علم و فناوری که از جانب مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، تعیین و جایگاه خود را بر اساس آن سیاست ها، مقایسه و مطرح کنیم.

دبیر دومین جشنواره تولیدات علمی اساتید البرز ادامه داد: به گفته مقام معظم رهبری فرمانروایان واقعی جهان، صاحبان علم هستند؛ علمی که قابل تبدیل به فناوری، فناوریی که توانایی حل مشکل صنعت و صنعتی که در جهت رفع مشکلات مردم برآید.

وی با بیان اینکه ما باید با تولید علم و فناوری به آینده کشورمان اهتمام ورزیم، اظهار داشت: زمانی می توانیم در دنیا مطرح باشیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم که قدرت داشته باشیم و قدرت هم در سایه علم و فناوری و اقتصاد پویا ممکن می شود.

دکتر رحیمی پور در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بسیج اساتید، قشر دلسوز دانشگاهیان هستند، گفت: اگر دارای آرمان های بزرگی برای کشورمان هستیم، می بایست با نگاه حل المسائلی به مشکلات و معضلات کشور بپردازیم و در رویدادهای مهم از جمله جشنواره های علمی و ایجاد اندیشکده ها، وارد این عرصه بشویم.

وی افزود: اجر اساتید و دانشجویانی که در آزمایشگاه ها کار می کنند، بیشتر از کسانی است که در مرزها دفاع می کنند چراکه در دفاع از کشور دیگر اقشار جامعه نیز می توانند حضور داشته باشند ولی کار علمی که در دانشگا ها و مراکز علمی کشور انجام می شود، بزرگترین دفاع و عبادت است.

رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل و سرپرست مرکز رشد پژوهشگاه در پایان سخنان خود بر تقویت رابطه بین استاد و دانشجو تاکید کرد و خطاب به اساتید گفت: بیشتر به دانشجویان توجه کنید  و از آنان حمایت کنید چرا که ما با تربیت و هدایت نیروهای انسانی خلاق و کارآفرین می توانیم آینده کشورمان را بسازیم.

تعداد 107 اثر به این جشنواره ارسال شد که در پایان از 6 مقاله برتر با داوری هیات داوران، تجلیل شد.

گفتنی است، این جشنواره با ارائه مقالات، پخش کلیپ های مربوطه و تقدیر از نفرات برتر جشنواره دنبال شد و در پایان مراسم شرکت کنندگان در جشنواره با حضور بر مزار شهید گمنام این پژوهشگاه، با آرمان های مقدس شهدا تجدید بیعت نمودند.

9.12.96 3

9.12.96 2jpg