سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ | Tuesday 23 October 2018

سیزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی منتخب کشور برگزار شد

9.2.97 1دکتر محمدرضا رحیمی پور معاون بین الملل پژوهشگاه مواد و انرژی و دکتر نیما نادری مدیر بین الملل این پژوهشگاه در سیزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی که با حضور دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل آن وزارتخانه برگزار شد، شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر رحیمی پور در این خصوص اظهار داشت: این نشست مشورتی با محوریت چالش‌های همکاری‌های بین‌المللی در محورهای دانشجویی، آموزشی، پژوهشی و فناوری در شرایط جدید جهانی و منطقه‌ای برگزار شد تا در نشستی که قرار است با حضور وزیر علوم، وزیر امور خارجه و نیز برخی دیگر از مدیران ارشد کشور که در حوزه بین الملل فعالیت دارند، تشکیل شود، چالش های اصلی، مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

وی افزود: نشست مذکور که به منظور تسهیل برخی از چالش ها و مشکلات موجود در بخش بین الملل آموزش عالی تشکیل خواهد شد، در تاریخ 20 اردیبهشت ماه جاری در محل وزارت علوم برگزار می شود.