جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | Friday 17 August 2018

ثبت نام اولیه دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد متقاضی شرکت در دوره دکتری بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی سال 1397 اطلاعیه شماره 1

ثبت نام اولیه دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد متقاضی شرکت
 در دوره دکتری بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی
سال  1397(اطلاعیه شماره 1)

پژوهشگاه مواد و انرژی درخواست دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد برای ورود به دوره دکترای بدون آزمون در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 را در چارچوب آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری شماره 67272/21 مورخ 18/04/93 و اصلاحیه آئین نامه مذکور به شماره 237200/21 مورخ 16/12/93 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (پیوست شماره1) در کلیه گرایشهای رشته مهندسی مواد برای رشته مهندسی مواد و رشته های مهندسی پزشکی بیومواد و مهندسی بافت برای  رشته مهندسی پزشکی – بیومواد  مورد بررسی قرار می دهد

شرایط عمومی:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیأت مرکزی گزینش دانشجو.
  2. نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از حیث خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

شرایط اختصاصی:

1. داشتن حداقل میانگین نمرات 16 در مقطع کارشناسی(با احتساب معادل سازی نرم افزار سازمان سنجش آموزش کشور)
  2. داشتن حداقل میانگین نمرات 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) و (با احتساب معادل سازی نرم افزار سازمان سنجش آموزش کشور)در مقطع کارشناسی ارشد.

تبصره مهم: در صورتیکه میانگین نمرات متقاضی در دوره های کارشناسی یا کارشناسی ارشد از حداقل نمره اعلام شده کمتر باشد ولی بر اساس معادل سازی توسط نرم افزار سازمان سنجش به حد نصاب برسد داوطلب واجد شرایط ردیف های 1 یا 2 می باشند(این معادل سازی توسط پژوهشگاه مواد و انرژی صورت می پذیرد.)

1. داشتن حداقل 7 امتیاز طبق ردیف 1 جدول 1 آئین نامه پیوست شماره 237200/21 مورخ 16/12/93 با شروط زیر:
  • مقاله معتبر علمی پژوهشی داخلی یا نمایه شده بین المللی که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنما، نفر اول باشد.( مجلات پذیرش دهنده مقالات مذکور نباید در فهرست مجلات نامعتبر وزارت علوم، تحقیقات وفناوری باشند)
  • ثبت اختراع با داوری و تایید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
  • رتبه اول تا سوم انفرادی یا اول گروهی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا
  1. کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه مطابق با آئین نامه
  2. فقط دانش آموختگانی که تاریخ فراغت از تحصیل آنها از فروردین ماه سال 95 به بعد و دانشجویانی که تا پایان شهریور ماه 97 از پایان نامه خود دفاع خواهند نمود و فارغ التحصیل شوند می توانند متقاضی شرکت در مصاحبه باشند.
  3. فقط دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های دولتی داخل(روزانه یا شبانه) می توانند متقاضی شرکت در مصاحبه باشند.

مدارک جهت ارسال از طریق پست الکترونیکی:

1. رزومه کامل عکس دار به صورت تایپ شده(پیوست شماره 2).
  2. یک قطعه عکس پرسنلی جدیددر قالب فایل JPG
  3. تصویر مقالات چاپ شده کامل بر اساس بند 4 شرایط اختصاصی.
  4. تصویر مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد.
  5. تصویر ریزنمرات کارشناسی و ریز نمرات کارشناسی ارشد(با قید معدل بدون پایان نامه).
  6. تصویر صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه
  7. تصویر صفحه اول و چکیده پایان نامه کارشناسی ارشد.
  8. تصویر کلیه صفحات شناسنامه + تصویر کارت ملی(پشت و رو).
  9. تصویر مدرک نظام وظیفه(آقایان).
  10. فرم دانشجوی سال آخردر صورت نیاز (پیوست شماره 3).
  11. گواهی رتبه اول تا سوم در رشته / گرایش در مقطع کارشناسی ارشد.(در صورت احراز)
  12. تصویر مدارک مربوط به جدول شماره 1 اصلاحیه آئین نامه مذکور به شماره 237200/21 مورخ 16/12/93

(در صورت خوانا نبودن تصاویر، مدارک بررسی نمی شود)

تذکرات مهم:

1. داوطلبان باید مدارک ارسالی را حداکثر تا تاریخ 07/03/1397 به آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  حتی المقدور در یک فایل زیپ(حداکثر 10 مگابایت) و درج کلمه «استعدادهای درخشان» و نام و نام خانودگی در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایند. بدیهی است پس از دریافت مدارک برای متقاضیان حداکثر ظرف مدت 48 ساعت رسید ارسال خواهد شد. اسامی واجدین شرایط و زمان مصاحبه همچنین سایر مدارک دیگر متعاقباً در اطلاعیه شماره 2 اعلام خواهد شد.
  2. طبق اطلاعیه شماره 2 ، اسامی داوطلبانی که واجد شرایط مصاحبه می باشند متعاقباً اعلام خواهد شد بدیهی است ارسال مدارک و تشکیل پرونده از سوی داوطلب به معنی پذیرش قطعی وی برای انجام مصاحبه نمی باشد
  3. به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.

داوطلبان جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن‌  9-6280040-0263 داخلي 161 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند.

جهت دانلود فرم های مربوطه بر روی لینک زیر کلیک فرمایید

rarدانلود پیوست