سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ | Tuesday 23 October 2018

چهارمین جشنواره ملی "دریا مسیر پیشرفت" آبان ماه سال جاری برگزار می شود

26.2.97 1به همت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی، چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت در حوزه های مخلتف ، 1 تا 3 آبان ماه 1397 برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چهارمین "جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت" را با هدف فرهنگ سازی و تامین نیروی انسانی خلاق و کارآمد برای آینده صنعت دریایی کشور در آبان سال 1397 برگزار می کند.

بخشی از این جشنواره به انتخاب و تقدیر ازطرح ها و دستاوردهای فناورانه برتر در حوزه صنایع دانش بنیان دریایی اختصاص داده شده است،

متقاضیان می توانند طرح‎های خود را در قالب فرم خلاصه طرح، از طریق ایمیل جشنواره به آدرس: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید، از طریق فکس به شماره : 88615510-021 و نیز از طریق پست به آدرس: تهران، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20، ساختمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ دبیرخانه ستاد دریایی، تا 31 مرداد ماه جاری ارسال نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشنواره می توانند به پایگاه اطلاع رسانی: http://irandarya.com/tec/  مراجعه نمایند.

گفتنی است، فایل آیین‎ نامه و فرم ارسال طرح ها به پیوست آمده است .