چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | Wednesday 20 June 2018

امضای تفاهم نامه همکاری بین المللی پژوهشگاه مواد و انرژي با دانشگاه صنعتی مالزی

22.3.97دكتر نيما نادري سرپرست معاونت بين الملل پژوهشگاه مواد و انرژی اعلام كرد: اين پژوهشگاه با هدف گسترش تعاملات علمی خود با كشور مالزی اقدام به امضای تفاهم نامه اي با دانشگاه صنعتی مالزی (UTM) نموده است.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه، دكتر نادري افزود: این تفاهم نامه با هدف تشویق و حمایت از پروژه های مشترک بین دو کشور، تبادل اساتید، دانشمندان، کارشناسان و دانشجویان، آموزش هاي حرفه اي، برگزاری همایشها و کنفرانس هاي مشترک به امضاء رسید.

وي گفت: این تفاهم نامه تا 5 سال اعتبار دارد و در صورت موافقت طرفین قابل تمدید است.

گفتني است، دانشگاه صنعتی مالزی بزرگترین دانشگاه پژوهش محور مالزی است و دارای رتبه 253 در رتبه بندی بهترین دانشگاه های دنیا در سال 2018 قرار دارد.

این دانشگاه در سال ۲۰۱۱، توسط وزارت علوم مالزی به عنوان یک دانشگاه پژوهش محور شناخته شد. به دانشگاه‌های پژوهش محور در مالزی، بودجه ویژه‌ای برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی تعلق می‌گیرد.