جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | Friday 17 August 2018

ارائه گزارش عملکرد پژوهشگاه مواد و انرژی در راستای ارتقای تراز بین المللی

در جلسه ای که با حضور دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اعضای کمیته راهبری و روسا و نمایندگان برخی از دانشگاهها و پژوهشگاههای منتخب در محل وزارت علوم تشکیل شد، دکتر محمدرضا رحیمی پور معاون اداری، مالی و پشتیبانی و نماینده پژوهشگاه در پروژه بین المللی شدن و دکتر نیما نادری معاون بین الملل پژوهشگاه، شرکت کرده و گزارش عملکرد این پژوهشگاه در راستای نیل به جایگاه 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه برتر کشور در تراز بین المللی را ارائه نمودند.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه، در اين جلسه دکتر رحیمی پور در خصوص عملکرد پژوهشگاه در سال 96 و برنامه سال 97، تغییر ساختار تشکیلاتی پژوهشگاه برای پیشبرد این طرح و ابتکارات پژوهشگاه مواد و انرژی جهت ارتقای سطح بین المللی سخنرانی کرد.

دکتر نادری نیز در خصوص سابقه پژوهشگاه در جذب دانشجویان بین المللی در دوره های کوتاه مدت و همچنین اجرایی سازی تفاهم نامه های بین المللی و انجام پروژه های بین المللی گزارشی را ارائه داد.

همچنین در این جلسه دکتر عبدالرضا سیم چی مدیر بین الملل دانشگاه صنعتی شریف و عضو کمیته هدایت و نظارت و نماینده ناظر بر پژوهشگاه در خصوص عملکرد و برنامه پژوهشگاه مواد و انرژی در راستای پروژه بین المللی سازی ابراز رضایت و امیدواری کرد و افزود: با توجه به قدمت پژوهشگاه و نیازهای جامعه، پژوهشگاه مواد و انرژی پتانسیلهای بالایی در خصوص اجرایی شدن این طرح، دارد.

در پایان نمایندگان پژوهشگاه به سوالات مطروحه از سوی کمیته راهبری پاسخ های لازم را جهت ارزیابی، ارائه نمودند.

گفتنی است، پروژه تبدیل ۵ دانشگاه و ۵ واحد پژوهشی برترکشور به تراز بین‌المللی، یکی از چهار پروژه کلان توسعه اقتصاد دانش‌بنیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای طرح‌ اقتصاد مقاومتی است که با همکاری سازمان برنامه و بودجه تعریف و نهایی شده است.

تعداد مقالات مشترک با پژوهشگران بین‌المللی، تعداد دانشجویان غیرایرانی، تعداد فرصت های مطالعاتی خارج از کشور اعضای هیأت علمی و دانشجویان و تعداد دوره های مشترک تحصیلی با دانشگاه های خارجی از جمله مؤلفه های دستیابی به تراز بین المللی عنوان شده است.