چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ | Wednesday 24 April 2019

پژوهشگاه مواد و انرژی با همکاری شرکت آسا انرژی برگزار می کند: کارگاه طراحی و شبیه‌سازی نیروگاه خورشیدی با استفاده از نرم‌افزار PVSyst

پژوهشگاه مواد و انرژی با همکاری شرکت آسا انرژی، کارگاه طراحی و شبیه‌سازی نیروگاه خورشیدی با استفاده از نرم‌افزار PVSyst را در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 13 و 14شهریورماه جاری برگزار می­کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر محمدرضا دادفر مدیر مرکز رشد پژوهشگاه با بیان این خبر گفت: نرم افزار pvsyst کاربرد گسترده‌ای دارد که به طور مستمر در دانشگاه ژنو سوئیس آن را توسعه می‌دهند، این نرم افزار در نگاه کلی یک برنامه قدرتمند و جامع است که طیف کاملی از امکانات را دارد که ابزار سه بعدی برای سایه توسعه یافته، توانایی وارد کردن داده‌ها برای اندازه‌گیری مستقیم، مقایسه مقادیر شبیه‌سازی شده، جعبه ابزار برای تعیین هندسه خورشیدی، هواشناسی و رفتار عملیاتی سیستم‌های فتوولتائیک از آن دسته‌اند.

وی افزود: از این نرم افزار برای طراحی و شبیه‌سازی نیروگاه‌های خورشیدی اعم از متصل به شبکه و جدا از شبکه در سطوح کیلوواتی و مگاواتی و همچنین طراحی پمپ‌های آب خورشیدی استفاده می‌گردد.

مدیر مرکز رشد پژوهشگاه با اشاره به اهمیت این کارگاه آموزشی گفت: مبانی فتوولتائیک و آشنایی با اجزای سیستم‌های فتوولتائیک، طراحی سیستم‌های فتوولتائیک، آشنایی با فضای عمومی نرم‌افزار، تنظیمات و تعیین پارامترهای نرم‌افزار، نحوه معرفی و افزودن موقعیت جغرافیایی به بانک اطلاعاتی، نحوه مدل‌سازی سه‌بعدی نیروگاه، طراحی نیروگاه متصل به شبکه و تحلیل خروجی نرم‌افزار، طراحی نیروگاه جدا از شبکه و تحلیل خروجی نرم‌افزار از جمله سرفصل هایی هستند که در این کارگاه ارائه خواهند شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این کارگاه آموزشی به مدت 8 ساعت و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 13 -14 شهریور در دفتر مرکزی پژوهشگاه مواد و انرژی (تهران) برگزار خواهد شد و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر  اعطا خواهد شد.

گفتنی است، جهت شرکت و ثبت نام در کارگاه مذکور می توانید با تلفن های 88394197-021 و 09106802705 تماس حاصل فرمائید.