جمعه ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | Friday 16 November 2018

استفاده از ظرفیت ها و زیر ساخت های فیزیکی و حمایتی پژوهشگاه مواد و انرژی برای واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد

20.6.97 2مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: مرکز رشد این پژوهشگاه در راستای فعال نمودن ظرفیت ها برای استفاده حداکثری از زیر ساخت های فیزیکی و حمایتی مناسب برای واحدهای فناور مستقر مرکز رشد اقداماتی انجام داده است که یکی از آنها، راه اندازی و آماده سازی فضاهای بلاستفاده در پژوهشگاه به منظور استقرار شرکت های فعال در این مرکز، جهت ایجاد کسب و کار و اشتغال زایی می باشد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر محمدرضا دادفر با بیان این خبر گفت: مراکز رشد یکی از ابزارهای اقتصادی است که به منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل کرده ایجاد می شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت های جدید را فراهم می کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 26 واحد فناور و شرکت دانش بنیان، جذب مرکز رشد این پژوهشگاه شده اند، افزود: با همکاری واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان، 12 اختراع در پژوهشگاه مواد و انرژی به مرحله تجاری سازی رسیده است.

مدیر مرکز رشد پژوهشگاه در ادامه اظهار داشت: استفاده از مراکز رشد، امروزه به عنوان یکی از ابزارهای پذیرفته شده برای تبدیل خلاقیت ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به محصولات قابل ارائه به بازار و توسعه کارآفرینی محسوب می شوند که دارای مکان فیزیکی و تسهیلات مشترک از جمله فضای اداری، فنی و آزمایشگاهی همراه با خدمات حمایتی و همچنین شبکه سازی و برخی خدمات جانبی هستند.

دکتر دادفر خاطر نشان کرد: مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی با توجه به سیاست های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ در راستای نیل به سیاست تجاری سازی، کار آفرینی، انتقال تکنولوژی و تبدیل علم به ثروت تشکیل شده است که می تواند وظیفه تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و تسهیل زمینه تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصولات تجاری را فراهم آورد.

وی همچنین با اشاره به تاسیس شرکت پیشتازان مواد و انرژی نوین با مشارکت پژوهشگاه مواد و انرژی، گفت: این شرکت به منظور تسریع، کارکرد بهتر و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در فرایند تجاری سازی، تاسیس شده است که بعنوان یک شرکت میانجی نوآوری می باشد و وظیفه تجاری سازی و درآمدزایی از محل انتقال فناوری را برعهده دارد.

دکتر دادفر در پایان گفت: امید است مرکز رشد پژوهشگاه بتواند با توسعه زیر ساخت ها و قابلیت های خود و ایجاد شرکت های زایشی دانش بنیان علاوه بر توانمند سازی این شرکت ها در کسب و کار، در راستای منویات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و نگاه به توانمندی های داخلی گام های موثری بردارد.