سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ | Tuesday 23 October 2018

برگزاری کارگاه بین المللی پیرامون پروژه +Erasmus اتحاديه اروپا در پژوهشگاه مواد و انرژی

4.7.97 1کارگاه "بررسي نحوه همكاري هاي مشترك علمي و آموزشي با دانشگاه هاي اروپا در راستاي پروژه +Erasmus اتحاديه اروپا" در سالن جلسات ساختمان سبز پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

به گزارش روابط بین الملل پژوهشگاه، این کارگاه با حضور مسئولان پژوهشگاه مواد و انرژی،  نمایندگان دانشگاه مالاگا کشور اسپانیا، معاونین بین الملل دانشگاه تهران، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اراک، نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز و همچنین شرکت شهرک های صنعتی استان البرز و نیز اعضای هیأت علمی علاقمند برگزار گردید.

در این کارگاه، سخنرانی از سوی اساتید دانشگاه مالاگا اسپانیا درخصوص اهداف، چشم انداز و برایند پروژه +Erasmus صورت گرفت و پس از آن شرکت کنندگان در این خصوص به مذاکره پرداختند.