دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | Monday 10 December 2018

حضور پژوهشگاه مواد و انرژی در هشتمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

11.9.97 1هشتمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، مهندس احمد میردامادی مدیر کیفیت پژوهشگاه با بیان این خبر گفت: این نشست با هدف ایجاد بستری برای تبادل دانش و تجربه بین اعضا و دیدار حضوری به منظور افزایش شناخت و ارتباطات بین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی و توانمندی‌های میزبان برگزار شد.

وی گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، در راستای ارتقای دانش فنی نیروی انسانی فعال با برگزاری نشست های سالیانه و همچنین دوره های آموزشی متعدد، سعی دارد با انتقال ایده‌ و خلق نوآوری و گردش اطلاعات بین اعضای عضو باعث بارور شدن شبکه آزمایشگاهی و رشد و تعالی آنها شود.

مهندس میردامادی افزود: در حاشیه این نشست، آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه مواد و انرژی در راستای همکاری بین آزمایشگاه‌ها و شناخت بهینه فرصت ها به منظور تعامل و همکاری های بین شبکه ای با ایجاد غرفه نمایشگاهی به معرفی و ارائه خدمات خود پرداخت.

در ادامه دکتر محمدمهدی کلانتریان مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه گفت: آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه مواد و انرژی یکی از مجهزترین آزمایشگاه های کشور در حوزه آزمایش های زیستی ، آلاینده های هوا، خواص اپتیکی، خواص الکتریکی و نیمه هادی ها، خواص حرارتی، خواص فیزیکی ف خواص مکانیکی، رشد بلور، آماده سازی نمونه، ریز ساختارها و مورفولوژی، آنالیز شیمیایی، عملیات حرارتی، اسپکتروسکوپی، الکتروشیمی، پوشش دهی، کروماتوگرافیف انرژی های تجدید پذیر، اندازه گیری میدان مغناطیسی و استانداردیابی مواد مختلف و انرژی می باشد.

وی افزود: پرتال تخصصی سامانه آنالیز نرم افزاری منحصر به فرد، تحت وب و با کاربری آسان که با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 انطباق داشته که می تواند به عنوان یک بانک اطلاعاتی دقیق مورد استفاده اثر بخش مشتریان قرار بگیرد.

وی در پایان گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی امکان ارائه مشاوره های تخصصی در حوزه های تخصصی  خود نظیر شناسایی و انتخاب مواد، انرژی و مطابقت آزمون ها با استانداردها، بررسی خواص مواد، آنالیز مواد، مهندسی معکوس و ... برای دانشجویان و متقاضیان صنعتی را دارد.