دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | Monday 10 December 2018

پیام تبریک رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو

14.9.97 2دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پیامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه 16 آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و تمامی دانشجویان کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

"بسم الله الرحمان الرحیم

16 آذر ماه هر سال برای جامعه دانشگاهی ایرانی، یادآور آغازی پرشکوه و مقتدرانه از حضور هوشمندانه و اثر بخش دانشگاهیان در رویدادهای حماسی و ماندگار کشور است.

استبدادستیزی دانشجویان به ویژه دانشجویان مبارزی همچون مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا که خون خود را در این راه نثار کردند، نقطه عطفی برای آگاهی بخشی مردم ایران و آغاز مبارزه با استبداد شد و بی تردید دانشجویان و قشردانشگاهی به عنوان بخش مهمی از مردم، همچنان که در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تداوم آن، دوران دفاع مقدس و پیشرفت و بالندگی کشور نقشی اساسی و تعیین کننده ای در مسیر دهی به اقشار مختلف جامعه برعهده داشتند، در شرایط فعلی کشور که مورد تهدید دشمن هستیم، نیز نقش بسزایی خواهند داشت.

اینجانب از طرف خود و همکارانم در پژوهشگاه مواد و انرژی فرا رسیدن این روز مهم را تبریک عرض می نمایم و از دانشجویان عزیز می خواهم بیش از پیش با درایت و آگاهی و حضوری فعالانه در عرصه های علم و فناوری، از هیچ کوششی دریغ ننمایند و برای تحقق توسعه همه جانبه و پایداری کشور گام بردارند."

علیرضا خاوندی

رئیس پژوهشگاه