چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday 20 January 2021

19.9.97 1چهاردهمین سمينار سالانه الكتروشيمي ایران با مشارکت انجمن الكتروشيمي ايران و پژوهشگاه مواد و انرژی؛ چهارشنبه 21 آذر ماه 1397 در سالن شهید بیات موحد پژوهشگاه مواد و انرژی آغاز به کار می کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این سمینار 2روزه با ارائه سخنرانی های کلیدی، پنل ها و کارگاه های آموزشی شامل آموزش مهارت های شناسایی مواد و لایه نشانی مواد جهت کاربرد الکتروشیمی در تحقیقات و صنایع، همراه می باشد.

هدف از برگزاری این سمینار گردهمايي بزرگ اساتيد، پژوهشگران، صنعتگران، دانشجويان تحصيلات تكميلي و ساير علاقه مندان در زمينه هاي مختلف الكتروشيمي در سطح كشور، ايجاد هم افزايي فعاليت هاي پژوهشي كشور در راستاي بومي سازي و ارتقاي الكتروشيمي در كشور، ترويج تحقيقات بنيادي، كاربردي و توسعه اي در زمينه هاي مختلف الكتروشيمي، بهره گيري از دانش فني، تبادل اطلاعات و تجارب بين متخصصين، پژوهشگران و صنعتگران عرصه الكتروشيمي، گسترش ارتباط مراكز دانشگاهي و پژوهشي با صنايع مرتبط می باشد.

به گفته دکتر ابوذر مسعودی دبیر همایش تاکنون حدود 140مقاله به دبیر خانه این سمینار ارسال شده است.

گفتنی است، دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، رییس سمینار و دکتر معصومه جواهری دبیر علمی این سمینار می باشند.

سمینار سالانه الکتروشیمی ایران برای دریافت حمایت تشویقی پایان نامه های مرتبط با فناوری نانو در سال 1397 مورد تائید ستاد نانو اعلام شده است.