چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday 20 January 2021

21.9.97 1کمیته ایده های برتر هفته پژوهش و فناوری استان البرز در سال 1397در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این کمیته که با مسئولیت پژوهشگاه مواد و انرژی در بررسی و انتخاب ایده های برتر استان البرز در سال 1397، برگزار شد، 74 عنوان ایده ارسال شده از مراکز آموزشی و پژوهشی، دستگاه های اجرایی، آموزش و پرورش و بخش خصوصی استان، بررسی شد.

بر اساس این گزارش، ایده های ارسال شده در گروه های مختلف فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، انرژی،  محیط زیست، علوم پزشکی، صنایع غذایی و سایر موارد، توسط داورانی به نمایندگی از مراکز فوق مورد ارزیابی قرار گرفت.

در این کمیته، ایده ها امتیازدهی شده و نتایج حاصل در جلسه نهایی ارائه گردید و در نهایت سه مورد به عنوان ایده برتر در سال 1397انتخاب گردید.

همچنین از میان تعداد 270 عنوان ایده دانش آموزی که توسط نمایندگان آموزش و پرورش استان در جلسه ارزیابی مطرح شده بود 2 مورد انتخاب و مقرر شد از این ایده ها در بخش مربوط به برگزیدگان دانش آموزی استان، تجلیل به عمل آید.