يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

25.9.97 1دومین همایش بین المللی سازی آموزش عالی کشور در دانشگاه صنعتی شریف؛ با حضور متخصصان و افراد برجسته حوزه بین المللی سازی آموزش عالی، روسا و مدیران بین الملل دانشگاه های تراز اول کشور برگزار شد.

در این همایش دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر محمدرضا رحیمی پور معاون اداری، مالی و پشتیبانی و دکتر نیما نادری معاون بین الملل پژوهشگاه حضور بهم رساندند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این برنامه دکتر سیم چی مدیر روابط بین الملل دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی اظهار امیدواری کرد با برگزاری این همایش نتایج خوبی برای بین المللی سازی آموزش عالی کشور به ارمغان آوریم.

وی هم اندیشی برای ارتقای دانشگاه های کشور به تراز بین الملل، ایجاد دانشگاه های کار افرین، متعهد شدن آموزش عالی و حل مسایل کشور و توسعه ارتباطات بین المللی برای پیشبرد طرح های فن آورانه را از جمله اهداف این همایش دانست.

در ادامه برنامه دکتر فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف نیز ضمن خوش آمد به میهمانان، گفت: سال گذشته این همایش به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و خوشحالم که امسال دانشگاه صنعتی شریف افتخار میزبانی از این همایش را دارد.

وی به محورهای مهم همایش اشاره کرد و افزود: اشتراک گذاری تجربیات موفق بین المللی، تضمین کیفیت آموزشی، پایش روند موجود در بین المللی سازی، تدوین نقشه راه آموزش عالی کشور و ارتقای 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی از جمله مهم ترین محورهای این همایش است.

گفتنی است، در ادامه این همایش دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی به تاریخچه اقتصاد مقاومتی در دنیا گذری انداخت و افزود: تعداد قابل توجهی از دانشگاه های کشور مستعد رسیدن به تراز بین المللی هستند و رسیدن به این مهم توجه ویژه مسولین کشور را می طلبد.

وی به تجربه کشورهای روسیه ،چین و ژاپن در زمینه تلاش جهت رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا اشاره کرد و گفت: باید به صورت جدی مسیر رسیدن به تراز نمادی شاخص در کشور را طی کنیم.

معاون وزیر علوم، وضعیت فارغ التحصیلان یک دانشگاه و خروجی تحقیقاتی و پژوهشی و نقش دانشگاه در انتقال تکنولوژی را سه عامل مهم برای رسیدن به تراز بین المللی خواند و گفت: باید تلاش خود را برای رسیدن به تراز بین المللی در مورد دانشگاه های کشور مضاعف کنیم.

در ادامه همایش پروفسور توماس اندرسون از کشور سوئد سخنرانی با موضوع بین المللی سازی آموزش عالی و پتانسیل های همکاری در خاورمیانه را ارائه نمود.

همچنین دکتر صادقی نیارکی عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طی سخنانی به همکاری های بین المللی و آموزشی کره جنوبی و شباهت های فرهنگی بین ایران و این کشور، و دکتر محمد کار‌ آموز عضو هیات علمی دانشگاه تهران به موضوع برنامه های بین المللی سازی در منطقه پرداختند.

گفتنی است، در حاشیه همایش نیز میزگردی با‌ حضور دکتر فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر سعید سمنانیان از اساتید دانشگاه تربیت مدرس و پروفسور لورن کامینگز از استرالیا برگزار شد.