يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

26.9.97 1پژوهشگاه مواد و انرژی با حضور در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان البرز از 25 تا ۲۹ آذرماه سال جاری در محل دانشگاه خوارزمی به ارائه دستاوردهای پژوهش و فناوری خود با قابلیت تجاری سازی، می پردازد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در حاشیه این نمایشگاه که با حضور 150 غرفه در حال برگزاری می باشد، برنامه‌های متنوعی نظیر میز ارتباط صنایع با پژوهشگران و فناوران، کارگاه‌های آشنایی با جدیدترین کاربردهای فناوری در صنعت، پنل‌های گفتگوی صنایع، بررسی چالش‌های استانی و ملی پژوهش و صنعت، فناوری و بین‌المللی‌سازی صنایع، اجرا می شود.

همچنین این نمایشگاه با عقد تفاهم‌نامه‌ها، قراردادهای فناوری و فروش دانش فنی و تولید محصول همراه خواهد بود.

گفتنی است، پژوهشگاه مواد و انرژی در سالن A، غرفه 27 دستاوردهای پژوهش و فناوری خود را ارائه می کند.