چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday 20 January 2021

F4343DA9 791D 4AF9 9B83 12B7A113E97Fهمزمان با هفته پژوهش برگزار شد؛

به همت شورای صنفی دانشجویان پژوهشگاه مواد و انرژی، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور معاونین، اعضای هیات علمی و کارکنان، در سالن شهید بیات این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این مراسم دکتر رحیمی پور معاون اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دانشجویان و گرامیداشت یاد و خاطره سه دانشجوی شهید این روز حماسی، بر رابطه دانشجو و استاد و اصلاح آن تاکید کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح قرار گرفتن 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه کشور در طراز بین المللی که در حال انجام می باشد، خاطر نشان کرد: کشور ما دارای اولین دانشگاه بین المللی ما در هزاران سال قبل، دانشگاه جندی شاپور است که از باستانی‌ترین دانشگاه‌های خاورمیانه محسوب می‌شود و باعث افتخار ما می باشد.

دکتر رحیمی پور افزود: در آن زمان رابطه نزدیکی بین استاد و دانشجو وجود داشت به طوریکه استادان با دانشجویان خود به سفر می رفتند و  عمر خود را با یکدیگر می گذراندند و به کسب علم مشغول بودند و پس از مرگ استادان، دانشجویان بر جای آنها می نشستند ولی در حال حاضر این ارتباط در دانشگاه های ما وجود ندارد و این رابطه می بایست اصلاح شود. این مهم، با کمک شما دانشجویان عزیز و اعضای هیات علمی، ممکن خواهد شد.

در این مراسم دانشجویان از دکتر محمد امینی و دکتر منصور رضوی؛ روسای پژوهشکده های انرژی و سرامیک پژوهشگاه به عنوان مهمانان صندلی داغ این جشن دعوت کردند که با استقبال دانشجویان همراه شد.

همچنین دکتر محمود کاظم زاد عضو هیات علمی پژوهشگاه به عنوان مهمان ویژه مراسم، به سخنرانی پرداخت.

گفتني است، این مراسم با برنامه های دیگری همچون اجرای موسیقی زنده، مسابقه طنز، سخنرانی سعید صمدی دبیر شورای صنفی دانشجویان پژوهشگاه، پذیرايي و اهدای گل به دانشجویان، همراه بود.