سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۸ | Tuesday 23 July 2019

تقدیر از 2 پژوهشگر و یک ایده برتر پژوهشگاه مواد و انرژی در پنجمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوري البرز

29.9.97 1در مراسم اختتاميه پنجمین نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري استان البرز که با حضور دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی و دكتر كلاهي معاون پژوهش و فناوري پژوهشگاه در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، از اعضای هیات علمی این پژوهشگاه؛ دکتر سعید حصارکی دانشیار پژوهشکده نانو در گروه فنی و مهندسی و دکتر مریم سعیدی فر دانشیار پژوهشکده نانو در گروه علوم پایه؛ به عنوان پژوهشگر برتر تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه، طرح دکتر حسین قدمیان عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی پژوهشگاه تحت عنوان " مبدل حرارتی ترکیبی زمین نهاد نوین (مبتنی بر انرژی های تجدیدپذیر) برای خنک سازی هوای ورودی " نيز به عنوان ایده برتر انتخاب شد.

در نمايشگاه امسال ۴۰۰ طرح فناورانه به نمایش گذاشته شد و از ۹۰ طرح نيز رونمایی شد.
در حاشیه نمایشگاه ۲۴۰ کارگاه هم برگزار شد که ۴۵ کارگاه به صورت تخصصی به اجرا در آمد.
همچنين حاصل نمایشگاه امسال انعقاد ۱۲ قرارداد تجاری بود.

گفتنی است، در مراسم اختتاميه این نمايشگاه،  از 40 پژوهشگر برتر، صاحب ایده، مهارت های برتر، دانش آموزان پژوهشگر ومعلمان پژوهنده تقدیر شد.