پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | Thursday 22 August 2019

بازدید علمی - فنی دانشجویان پژوهشگاه مواد و انرژی از نیروگاه برق بادی سیاهپوش

25.10.97 1دانشجویان و همکاران پژوهشگاه مواد و انرژی به سرپرستی دکتر مجید جمیل عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی این پژوهشگاه از نیروگاه برق بادی  61/2 مگاواتی سیاهپوش(طارم) در استان قزوین بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، طی این بازدید که با هماهنگی شرکت تولید آرین مهباد انجام شد، مهندس دراز گیسو مدیر پروژه و دیگر مسئولین آن در نشستی درخصوص نیروگاه، توضیحاتی را ارائه و به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ دادند.

گفتنی است، اولین توربین این نیروگاه که بزرگترین نیروگاه بادی کشور محسوب می شود، در دی ماه 1396 به بهره برداری رسیده است.

این نیروگاه بادی شامل 18 توربین 3/4 مگاواتی تولید شرکت زیمنس آلمان می باشد و از طریق پست برق 33 به 230 کیلووات به شبکه سراسری وصل شده و به شرکت توانیر فروخته می شود.

هر کدام از توربین های بادی این نیروگاه از نوع سنکرون با آهنربای دائم بدون گیربکس است که اصطلاحا توربین های Direct Drive نامیده می شود.