چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ | Wednesday 24 April 2019

کارگاه علمی – بین المللی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر

7.11.97 1در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

کارگاه علمی–بین المللی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر تحت عنوان دینامیک سیالات محاسباتی (Computational Fluid  Dynamics (CFD

به مدت 5 روز توسط دکتر امید افشار از دانشگاه تاسمانیا استرالیا در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

به گزارش روابط بین الملل پژوهشگاه، در این کارگاه که به زبان انگلیسی ارائه شد، اعضای هیات علمی و دانشجویان علاقمند به زمینه دینامیک سیالات محاسباتی شرکت نموده و در پایان به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا گردید.

دینامیک سیالات محاسباتی به صورت گسترده در زمینه‌های مختلف صنعتی مرتبط با سیالات، انتقال حرارت و انتقال مواد به کمک سیال بکار گرفته می‌شود. در این روش با تبدیل معادلات دیفرانسیل پاره‌ای حاکم بر سیالات به معادلات جبری امکان حل عددی این معادلات فراهم می‌شود. با تقسیم ناحیه مورد نظر، به المان‌های کوچک‌تر و اعمال شرایط مرزی برای گره‌های مرزی با اعمال تقریب‌هایی، یک دستگاه معادلات خطی بدست می‌آید که با حل این دستگاه معادلات جبری، میدان سرعت، فشار و دما در ناحیة مورد نظر بدست می‌آید. دینامیک سیالات محاسباتی در صنایع خودروسازی، انرژی های تجدید پذیر، صنایع هوافضا، صنایع نفت و گاز و بسیاری موارد گسترده صنعتی کاربرد دارد.