جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷ | Friday 22 February 2019

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت

16.11.97دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پیامی ایام دهه فجر و فرارسیدن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به همه مردم بویژه جامعه علمی کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، متن این پیام به شرح زیر می باشد:

"پیروزی انقلاب اسلامی ایران تجلی معنویت و عدالت بر ظلمت بود که برای ما روزهایی ماندگار و فراموش نشدنی در تاریخ کشورمان رقم زد.

اکنون در این برهه حساس که دشمنان به دنبال هر فرصتی هستند تا کشور را دچار هرج و مرج کنند، جامعه علمی و دانشجویان عزیز می بایست با هوشیاری و بکارگیری همه استعدادهای خود، راه پیشرفت کشور را هموار نمایند و این بزنگاه تاریخی را تبدیل به فرصت طلائی جهت توسعه کشور نمایند .

اینجانب از سوی خود و همکارانم در پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن استفاده از توان علمی و فناوری در جهت کمک به مردم و کشور عزیزمان، فرارسیدن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مردم، جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز تبریک عرض می کنم."

به امید سرافرازی کشور عزیزمان ایران

علیرضا خاوندی