پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | Thursday 22 August 2019

بازدید عمومی در پژوهشگاه مواد و انرژی

17.11.97 1همزمان با فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امروز چهارشنبه هفدهم بهمن ماه 97 به عنوان روز بازدید عمومی در پژوهشگاه مواد و انرژی، اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این بازدید عمومی که به منظور در دسترس قرار گرفتن دستاوردها و توانمندی های پژوهشی و فناورانه این پژوهشگاه برای عموم، برگزار شد، از چندی قبل به مراکز پژوهشی، آموزشی و دستگاه های اجرایی استان اعلام شد.

بنیاد علمی نخبگان استان البرز، انجمن علمی انرژی خورشیدی ایران، دبیرستان شهید مصطفی احمدی روشن و مدرسه شهامت از بازدیدکنندگان امروز بودند که از ساختمان سبز، نمایشگاه دائمی تجهیزات و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه و آزمایشگاه های این پژوهشگاه بازدید بعمل آوردند.

پژوهشگاه مواد و انرژی یکی از پژوهشگاه‌ های مستقل و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و متشکل از چهار پژوهشکده سرامیک، نیمه هادی‌ها، انرژی و فناوری نانو و مواد پیشرفته است كه در ۱۲ گروه مصوب تخصصی به فعالیت های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط با مواد و انرژی می پردازد.

این پژوهشگاه همكاری گسترده‌ای با دانشگاه‌ها، مراكز تحقیقاتی، صنایع، موسسات اجرایی بخش دولتی و بخش خصوصی برقرار کرده است.

پژوهشگاه مواد و انرژی طی چند سال اخیر، تاسیس ساختمان سبز(انرژی خورشیدی)، قرار گرفتن در پروژه ارتقای 5 پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی، کسب رتبه دوم در وجهه بین المللی در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، رونمایی از طرح های متعدد فناورانه در هفته پژوهش ملی در سنوات مختلف و دستاوردهای بیشماری در حوزه مواد و انرژی را در کارنامه افتخارات خود دارد.